1

Ute av drift - U.L. Ungbjørka

U.L. Ungbjørka presenterer "Ute av drift"; en latterlig, fartsfylt og innholdsrik farse fylt med intriger og komplikasjoner. Etter en suksessfull serie forestillinger på hjemmebane i Selbu kommer forstillingen på lynvisitt i Kimen kulturhus 18. og 19. januar.

 

At det knyttes bånd på tvers av partigrenser er ikke noe nytt fenomen. Det uvanlige ved dette forholdet er at statsråd fra Høyre, Reidar Willien, har hemmelige stevnemøter med Jorunn Verde, partisekretær fra Rødt. Etter å ha varslet sin kone om at det blir kvelds- og nattarbeid i stortinget, ser Willien fram til det som skal være en hyggelig aften med Jorunn på en suite på Grand Hotell.

Det dukker derimot opp noe uventet på suiten som utsetter kosen på ubestemt tid. Jorunn oppdager et halvvarmt lik, uten puls. Da det å ha et halvvarmt lik på rommet, naturlig nok setter en demper på koselysten for de fleste av oss, forsøker Willien å løse dette problemet. Men i frykt for at media skal få fatt på nyheten om forholdet til Jorunn, ringer ikke Willien til politiet. Derimot ringer han til sin statssekretær, Jørgen Grissvang for å be om hjelp til å løse problemet.


Som nevnt foregår dette på Grand Hotell. Og det er vel neppe noen stor overraskelse at det da også befinner seg andre personer på dette hotellet, noen til større hjelp enn andre. Det kommer Jorunn, Grissvang og Willien til å få merke godt!

«Ute av drift» er en fartsfylt komedie, farse, med spenning, forviklinger og beslutninger som ikke alle nødvendigvis går like bra!

 

Out of order av Ray COONEY Oversatt av Rolv WESENLUND Nordiska Forlag

_
_
_