Stand Up Til Folket med Adam Schjølberg, Ronny Torsteinsen m.fl.

Stand Up Til Folket kommer til Stjørdal. Og med oss har vi selveste Adam Schjølberg! Som om ikke det er nok så ledes kvelden av Stjørdalingen Ronny Torsteinsen, pluss to godbiter håndplukket av Ronny selv.

ADAM SCHJØLBERG:
Adam er kjent for sin eksplosive energi, høye tempo og kjærlig varme i sine tekster. Det siste året har han spilt for fulle hus på Latter i Oslo og reist Norge rundt med stand up showet "Mellom Barken Og Feen". Et show der Adam tar for seg maskulinitet som tema, med en god dose selvironi og et godt grep rundt samfunnskritikken. Anne Kat-Hærland hadde regi på stykket og spisset det til helt uten filter. Så her har vi rent gull å se frem til.

RONNY TORSTEINSEN:
Han har reist Norge rundt både med utsolgte soloshow og som klubbkomiker. Med over seks år i bransjen er han et sikkerstikk når det kommer til stand up. Han har lenge vært fast inventar på Latter i Oslo, underholdt for de største selskapene i Norge og ble allerede de første årene spådd å være det neste store.

KRISTOFFER ANGELO:
Kristoffer var et helt naturlig valg når vi skulle kjøre en ny runde med Stand Up Til Folket. Etter en fantastisk prestasjon sist gang har han fått klar beskjed om å toppe det 25 august, noe vi vet han kommer til å gjøre. Med sin egen sjarm og stil var det ingen tvil om hvilken nybegynner som skulle være med til Stjørdal!

ALEKSANDER BASTIANSEN                                                                                                                                                                             Aleksander skulle bli ingeniør, men halvannet år ut i utdanningen hoppet han av for å følge drømmen. Nå studerer han på Norsk Skuespillerinstitutt og er ofte å se på standup-scenen.Salg av øl og vin.

_
_
_