1

Silje Nergaard

Silje Nergaard har de to siste tiårene vært en av Norges heteste jazzeksporter med stor suksess verden over. Silje favner både jazz og pop på sin egen måte. Hun er blant annet kjent for låter som “Be Still My Heart”, “Dance Me Love”, og “Shame On You”. Under ByFest Stjørdal inviterer vi til en energisk, vakker og leken kveld i Vektersalen i selskap med denne unike artisten.
 
Hennes nyeste album heter ”For You a Thousand Times”.  På sitt nye og 16. album har Silje tatt steget inni en ny og mer elektrisk verden. Her er varme, analoge keyboards på et fundament av elbass, her er funky trommer og afrikansk perkusjon. På scenen vil du i tillegg til Silje møte Audun Erlien - bass, Andreas Ulvo - keyboards and Wetle Holte på trommer.
  
OBS: Klubboppsett med bord og stoler

 

Ta en helaften! 

Kimen kulturhus vil rigges til et innendørs festivalområde denne kvelden, og det blir gode muligheter for å kjøpe seg mat, leskende drikke og slå av en prat med kjente i en av de hyggelige sittegruppene.

Gjør det til en helaften og få med deg Di Derre i Storsalen kl. 21.00 samme kveld etterfulgt av nachspiel med WonderBrazz.
 - Billetter til Silje Nergaard får du her
 - Billetter til Di Derre får du her

 

PROGRAM FOR HELE BYFEST STJØRDAL FINNER DU HER
 

_
_
_