1

SIE GUBBA - Våre beste ballader

SIE GUBBA fremfører sine beste ballader fra alle sine tidligere studioplater!

”Våre beste ballader” er tittelen på SIE GUBBAs utgivelse nummer 12. Denne plata er en samling med de beste balladene fra alle tidligere studioplater. Noen av låtene er innspilt på nytt med dagens besetning av bandet, andre er remikset og ”oppgradert” i studio. Flere av publikums favorittlåter er selvsagt med, så her blir det gjenhør med både ”Fjellrypa”, ”Sånn e`livet” og ”Så kom du”.

SIE GUBBA skal ut på en liten vinterturne i februar og mars i forbindelse med denne utgivelsen.

Siden starten i 1995 som et lokalt band fra Gauldalen har SIE GUBBA tatt steget opp som ett av landets mest etterspurte live-orkester.  De har spilt på alt fra samfunnshus, idrettshaller, puber og hotell fra Finnmark til Agder, og er faste innslag på landets største festivaler om sommeren. Bandets særpreg er countryrock-låter på trøndersk dialekt, med fele som ett bærende instrument i lydbildet. I 2011 hadde bandet stor suksess med albumet ”Alt du vil ha”, og det grenset til skandale da de nesten vant Melodi Grand Prix. Dette var den tredje utgivelsen på rad siden 2008 som solgte til gull, og tok bandet helt til topps på VG-lista. Norgesturneen sommeren 2011 ble utsolgt.

I motsetning til andre norske countryband som har lånt amerikanske låter og laget norsk tekst til, har SIE GUBBA vært så heldige å få spilt inn en av sine låter i USA.  Låten ”Sånn e`livet”  ble gjort på engelsk av countrylegenden BOBBY BARE, med tittelen ”Dreams of yesterday”.  I 2012 ble det nok en runde i MGP for vokalist Petter Øien, denne gangen sammen med nettopp Bobby Bare. De to herrene hadde massiv støtte i befolkningen og endte på en respektabel tredjeplass. Låten ”Things Change” ble en radio-hit, og SIE GUBBA og Bobby Bare turnerte sammen i 2012.  Bandets siste studioplate ”Arven” kom i 2017.

 

 

_
_
_