NY DATO! Turnéteatret i Trøndelag: Teskjekjerringas julestri

Med kjente julesanger og teatermagi. Denne forestillingen er flyttet fra 15. november til 11. desember, og gamle billetter kan benyttes på ny dato. Se mer nederst i saken.

Mange av oss er vokst opp med Alf Prøysen og hans lune historier, hans kloke og morsomme sanger fulle av varme og livserfaring. Nå er det på tide å ta denne gaven av en juleforestilling opp på teaterscenen igjen.


I forestillingen reiser vi inn i Prøysens univers sammen med Teskjekjerringa og mannen hennes. De er midt i juleforberedelsene og som for alle oss andre er det gulv som skal vaskes, ved som skal bæres, julenek som skal henges opp og juletre som både skal hogges og pyntes. Gjøremålene er mange, men sammen gyver de løs på oppgavene med godt humør, sang og dans. 


Teskjskjerringa og mannen er et trivelig ektepar som sikkert ligner på mange andre par. Men så er de jo ikke helt vanlige, for kjerringa har det med å bli så lita som ei teskje. Rett som det er, og aller helst når det passer som dårligst.


Teskjekjerringas julestri handler om å være annerledes og helt vanlig på samme tid. Det handler om å være oppfinnsom og snarrådig i umulige situasjoner. Men først av alt handler det om det å være sammen og å glede seg til jul.


Forestillingen er full av musikk og kjente julesanger. Og med ren og skjær teatermagi får vi møte teskjekjerringa som både bitte-bitte-liten og stor.


 


Forestillingen spilles i to akter og varer i omtrent 90 minutter.


 


Av: Alf Prøysen


Dramatisering: Ragnar Dyresen og Marit Kolbræk


Regissør: Nora Evensen


Scenograf og kostymedesigner: Ingvild Rømo Grande


Kostymemaker: Berit Haltvik With


Dukkemaker: Marthe Brandt


Lysdesigner: Geir Ola Brattaker


Med: Helga Haga og Tore B. Granås


Trekkspiller: Ronny Kjøsen


 


På scenen
Tore B. Granås, Helga Haga og Ronny Kjøsen


Team
Lysdesigner: Geir Ola Brattaker, Regissør: Nora Evensen og Kostymedesigner, Scenograf: Ingvild Rømo Grande


 


Forestillingslengde: 1 time 35 minutter (inkludert pause).


Premiere: Verdal kommune 12. nov 2020


Turnépremiere: Stjørdal kommune, Kimen kulturhus 15. nov 2020


 


 


Mer om billettkjøp og billettbetingelsene finner du her.


 


 


Til deg som har billett til 15. november


Du kan bruke dine gamle billetter på ny dato, og vi lover deg en flott opplevelse i trygge og gode omgivelser hvor smittevern står i høysete.


 


REFUSJON


Billetter kjøpt til forestilling 15. november kan refunderes dersom ny dato ikke passer.


Nettkjøp: 


Send en mail til post@ebillett.no og be om refusjon.  Dersom du benyttet et gavekort, vil beløpet føres tilbake til gavekortet igjen med 1 års forlengelse, og du vil få mail med info om pinkode på kortet. 


Frist: 9. desember. 


Billetter kjøpt i billettluka: 


Har du kjøpt billetter i skranken, må du ta med deg billettene dit og fylle ut et refusjonsskjema. For ytterligere spørsmål om refusjon av billetter kjøpt i skranken, ta kontakt med billettluka på epost kimenbillett@kimenkulturhus.no 


Vår billettleverandør har stor pågang på grunn av avlyste arrangement, og vi ber derfor om forståelse for at dette vil kunne ta litt tid. 

Billetter til NY DATO! Turnéteatret i Trøndelag: Teskjekjerringas julestri

  1. Fre 11. des kl 18:00 290/230 kr   Storsalen Familieforestilling Teater Jul Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_