1

Julestemning med Ola Lauvås

Ola Lauvås er nok allerede kjent for mange, og 24-åringen har allerede rukket å etablere seg som en anerkjent musiker etter studiet i Leeds. Han har spilt med en rekke kjente navn som Tone Damli, Didrik Solli Tangen, Alejandro Fuentes, SILYA, med flere.


Selv om konserten i seg selv allerede har blitt tradisjon, så er allikevel fornyelse et bærende element i dette konseptet. Dette gjelder både repertoar og besetning.


Årets solist er Kristine Heide Bø. Hun er en 23 år gammel låtskriver, produsent og vokalist fra Trondheim. For øyeblikket studerer hun musikk- og medieproduksjon på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm og har tidligere gått jazz singer/songwriter-linjen på Birka Folkhögskola to år i Östersund. Hun skriver og produserer sin egen musikk som kan beskrives som organisk, jazzinspirert pop, men hun skriver også musikk og tekst for andre. I høst slipper hun sin debut-singel med tre følgende EP-er med norsk musikk som er selvkomponert.


Ensemblet er i år også utvidet med Berit Øverkil på fiolin og Birgitte Mikalsen på cello, og bidrar til å gi konseptet en ny dimensjon. Foruten Ola selv, består ensemblet for øvrig av Jan Inge Tjørhom (bass), John Oddstein Aune (gitar) og Arne Skognes (perkusjon).
Ola og hans medmusikere tar deg med på en reise gjennom salmer og kjære jule-melodier du garantert har et forhold til, og som vil sette deg i den rette julestemningen denne førjulskvelden.

_
_
_