1

Henrik Fuglem - Julekonsert

Jula er tida for tradisjoner og Henrik Fuglem arrangerer julekonsert på fjerde året. I fjor skrøt vi av at Henrik hadde vært med i finalen i både MGPjr og Norske talenter og sunget for 80 millioner på TV før kampen Real Madrid– Sevilla i 2016. I år kan vi legge til at sangeren har gjort en fantastisk innsats i The Voice og i tillegg sluppet singelen «Private Suit» i sommer.

Tradisjonen tro er det gjester med, og årets supergjest er Mari Haugen Smistad! Mari er utdannet fra Bårdar Akademiet i Oslo, Teaterhögskolan på Göteborgs universitet og William Esper Studio i New York.

Her er noen av Maris meritter; «Rock of Ages» og «We Will Rock You» i Stockholm, og «Idyll» og «Grease» i Oslo. I 2020 er Mari med på Trøndelag Teater i «Jesus Christ Superstar». Kanskje noen husker henne fra «Robin Hood Rai Rai i Sherwoodskogen», «Spring Awakening» og «Hair»?

Mona Levin i Aftenposten skrev: "Mari Haugen Smistad (Scaramouche) er en liten eksplosjon alene, fra fotsålene og opp, og stemmen rommer et hav av følelser.» 

Mari og Henrik har stått på scenen sammen både på «Sommerkveld på Hjelseng» og sommerkonserten til Henrik på Norsk Radiomuseum.

 

Bandet er på plass som tidligere; Arne Skognes (trommer), Sven-Kristian Bakken (keyboard), Jan Inge Tjørhom (bass) og John Oddstein Aune (gitar).

Henrik har også fått med seg tre unge korister fra Selbu; Ida Rolseth, Marion Hilmo Aasen og Karianne Furan.

For Henrik er ikke jula bare tradisjon, det er også familie: Mor Anne Kari Skotnes (trompet) og bestefar Kjell Skotnes (gitar) blir også med.

_
_
_