1

Gratulerer med Jahn - en hyllest til Jahn Teigen

Denne kritikerroste forestillingen gjør et dypdykk i Jahn Teigens musikalske univers, fra tiden med Popol Vuh/Popul Ace, til Prima Vera, gjennom Melodi Grand Prix, og tar for seg alle hitene som hele Norge elsker – og kan utenat.

Suksessforestillingen ”Gratulerer med Jahn” ble sommeren 2019 spilt for fulle hus i Oseberg Kulturhus, Tønsberg.

Alle har et forhold til Teigens låter, selv om ikke alle vet det! Mil etter mil, Den vakreste som finns, Min første kjærlighet, Voodoo, Svenskefaen, Slå ring, Adieu, Bli bra igjen og Optimist var bare noen av låtene som ble servert! 5’ere og 6’ere ble trillet på terningene, og publikum kvitterte med stående ovasjoner under store deler av forestillingen.

Lise Karlsnes, Atle Pettersen, Knut Anders Sørum og Thomas Felberg gjorde noen fantastiske og uforglemmelige tolkinger av låtene, og etter utallige forespørsler har vi endelig klart å få til en liten, eksklusiv vårturné, til utvalgte steder i Norge. Stjernelaget får på turnéen et nytt medlem, den fabelaktige Gaute Ormåsen. Han tar over for Knut Anders Sørum, og gleder seg stort til å ta over stafettpinnen i denne storslåtte Teigen-hyllesten!

Med seg på scenen har gjengen noen av landets beste musikere. David Fjelde (Kapellmester/bass), Kjell Harald Litangen (gitar), Ole Morten Sommer (trommer) og Lars Støvland (piano). Bli med i det største allsang-koret som noen gang har vært i byen! Dere trenger ikke øve, disse låtene kan dere!

 

Denne forestillingen er flyttet fra 16. april 2020, og kjøpte billetter er gyldige på ny dato.

 

Mer om billettkjøp og billettbetingelsene finner du her.

Billetter til Gratulerer med Jahn - en hyllest til Jahn Teigen

  1. Lør 23. jan kl 19:00 495 kr   Storsalen Konsert Utsolgt
Vis hele programmet
_
_
_