Eva Weel Skram Falle til ro –ein julekonsert

Fire år har gått siden Eva Weel Skram slapp sin første julelåt, og i november legger hun ut på sin førstejuleturné med nøye utvalgte favorittlåter.

Publikum over hele landet kan forvente seg en stemningsfull aften med smittende humør og musikalske perler på en snor. En av Evas første låter med norsk tekst var «Selmas Sang»,som var temalåten til NRK-serien«Snøfall». Sangen har for lengst fått innpass i listen over nye norskejuleklassikere.

I fjor fikk den følg eav «Falle til ro» som Eva skrev til Netflix-serien «Hjem til jul»som ble en kjempesuksess. Evas egenevne til å tolke andres låter har vært krystallklar for det norske folk siden hennes deltagelse i «Hver gang vi møtes», der hun skapte egne slagere av andres hitlåter som «Evig eies –kun et dårlig rykte» og «Snakke litt». Etter at Skram gikk over til morsmålet, har hun turnert landet på kryss og tvers, spilt på de aller fleste av landets kulturhus og klubb-og festivalscener. Hun har også opptrådt på utallige TV-programmer, både med sine egne låter, men også tolkninger av julelåter som Prøysens «Romjulsdrøm» og Joni Mitchells udødelige «The River». Etterhvert somstadig flere julelåter snek seg inn på liverepertoaret i vintermånedene, føltes det stadig mer naturlig å omfavne dette formatet, sette sammen sitt eget utvalg av julesangersom betyr mye for Eva selv, og som tydeligvis treffer hennes publikum hvor enn hun spiller. Resultatet er juleturneen «Falle til ro», somstrekker seg fra midten av november til to dager før jul. Velkommen!

Billetter til Eva Weel Skram Falle til ro –ein julekonsert

  1. Fre 27. nov kl 19:00 555 kr   Storsalen Konsert Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_