1

DNB: Lattergalla

DNB presenterer Lattergalla!
Kremen av Norges komikere tar turen til Stjørdal for å sette i gang lattermusklene dine

DNB-pris: 150kr (ord.pris 375kr)

 

De fem komikerne Zahid Ali, Dex Carrington, Jørgen Ep, Christer Torjussen og Eirik Krokås blir å finne på scenen under årets Lattergalla, og er blitt kjente og kjære komikere i Norge.

Zahid Ali er kjent blandt de fleste som en av Norges mest populære tv-komikere. Zahid Ali er kjent fra serier som Rikets Røst, Jul i Tøyengata og Hellfjord for å nevne noen. Med presis timing, trollbindende fortellerteknikk og en improvisasjonsevne i verdensklasse kan Zahid Ali gi deg en uforglemmelig opplevelse.  

Dex Carrington er en stand up-komiker som kanskje er mest kjent for sitt reiseprogram Dexpedition på MTV som har blitt sendt i over 20 land. Han bor i Norge, men har gjort stand up over hele verden, blant annet i USA og Hong Kong. 

Jørgen Ep har siden han debuterte på stand up-scenen i 2012 gjort veldig mye. Han har underholdt på Komiprisen 2014, «Latter Live» på NRK og frekventerer jevnlig på de største stand up-scenene i Norge. Stand up-stilen hans er en blanding av karakterer og absurde observasjoner akkompagnert med  en strålende timing og sjarm.

Christer Torjussen er en av veteranene på den norske standupscenen med over 17 års fartstid I humorfaget. Han er utdannet tekstforfatter ved Westerdals Reklameskole, har vært med på flere oppsetninger i regi av Stand Up Norge - som publikumssuksessen “Julelatter 2015”, samt en rekke sommershow og turnéer siden debuten i 1999. I tillegg har han mottatt Komiprisen for beste standup, Stå opp-prisen og ble kåret til Stand Up Mester under Reis Deg Komikerklubbs festival i 2014.

Eirik Krokås debuterte som komiker i 2012 og utviklet seg fort til å bli en allsidig og morsom komiker, og nå underholder han som komiker og konferansier på scener over hele landet. Humoren til Eirik bærer preg av selvironi, som han fikk da han vokste opp på en bondegård på Askøy med kraftig gressallergi.

 

 

 

Logo dnb

 

 

PROGRAM FOR HELE BYFEST STJØRDAL FINNER DU HER

_
_
_