Allsang på Kimen

Allsang på Kimen har siden starten fått en stor tilhengerskare som liker å synge sammen. Denne siste gangen i 2019 er det julesanger som står i fokus!

 

På «sangmenyen» står selvsagt julesanger. Noen tradisjonelle og noen litt nyere – altså noe for enhver smak – pluss noen overraskelser….. Harry Hansen har fordypet seg i julesangene og er klar som forsanger.

 

Musikalsk tonefølge blir denne gangen er

  • Joachim Balstad Engan på gitar
  • Truls Barnung på trekkspill
  • Ole Hammer på flygelhorn
  • Astrid Vikaune på flygel (uten horn)

 

Vi oppfordrer publikum til å pynte seg litt «julete» om de har lyst til det. Dørene åpner kl. 1130 og det er anledning til å kjøpe kaffe og lussekatter og gløgg. (Vi har Vipps og bankterminal). Vi er klare kl 12.00 til å la sangen lyde i Vektersalen og helt ut i vestibylen i Kimen.

 

«Livsgledeelever» fra Ole Vig Videregående skole, Helse og oppvekstfag – for en flott gjeng! Elevene gjør en fantastisk jobb med Allsang på Kimen gjennom hele året. De følger beboere fra bosentre og sykeheim til og fra Kimen og gjør det mulig for flere å delta på «Allsang på Kimen».

 

Elevene dekker bord og serverer og rydder og styrer tekstene og sørger for at alle har det bra. Denne gangen har de laget julepynt som setter en ekstra julestemning i Vektersalen. Ikke nok med det – de øver også på sangene på forhånd slik at de kan synge med i det store sangfellesskapet. For her er publikum aktive deltakere som får oppleve den store gleden ved å synge sammen. Her er alle med og ingen utenfor.

 

Bli med og skap julestemningen i Vektersalen sammen med alle andre sangglade mennesker. Sang er bra for både kropp og sjel.

 

Velkommen, hilsen «allsanggjengen» på Kimen

_
_
_