Ny sjef for Kimen klar

Astrid Cecilie Olaussen er ansatt som ny enhetsleder for kulturproduksjon i Kimen kulturhus.

Kultursjef Førde er strålende fornøyd med valget. - Astrid Cecilie Olaussen utmerket seg med sin allsidighet og brede kulturkompetanse. Hun kan blant annet vise til erfaring fra arbeid mot barn og unge, økonomi og kommunal forvaltning. Dessuten har hun drevet sitt eget eventbyrå med tilrettelegging av arrangementer for privat næringsliv og kulturlivet i Midt-Norge.

De siste tre årene har Astrid Olaussen vært avdelingsleder i kulturetaten i Levanger kommune, som også innebærer å være

kino- og kulturhussjef på Festiviteten. - Den store bredden og hennes vinnende vesen gjordet henne til et udiskutabelt førstevalg til stillingen, sier kultursjef Jarle Førde.

Det var hele 31 søkere til stillingen og nå gleder alle i Kimen seg til å få Olaussen på plass så fort som mulig.